Subscribe hírek

Bálint, a Subscribe Kettőnégyből is ismert frontembere és szószólója szól hozzátok, nosza:

Sziasztok!

Október 3.-a, szerda este van és kint ülünk a stúdióban! Atis épp akusztikus témákkal bíbelődik, úgyhogy gondoltam kihasználva az időt írok egy kis helyzetjelentést! Mostanra már csak egy nóta maradt, amit még meg kell énekelni, és a lemez többi része gyakorlatilag kész van mind zeneileg, mind az éneklést tekintve. A keverés pedig már javában folyik, és Október 10.-én végre leadjuk a kész anyagot zenéstől, borítóstól a kiadónak!

De még mielőtt ezt megtennénk ne feledjétek, hogy okt.7.-én vasárnap 16:30-kor találkozhattok velünk a syma csarnokban és mindenkivel szívesen el fogunk beszélgetni a lemezről vagy bármi másról, ami érdekli. Lesz dedikálás is, igaz az új lemez addigra még nem lesz meg de bármit szívesen aláírunk ;) És remélem végre iszunk is valamit együtt(én azér’ megyek többek között :)egy szó mint száz mindenkinek ott a helye aki szereti nemcsak a subit hanem a magyar könnyűzenét álltalában, hisz szinte minden zenész és zenekar ott lesz aki számít!

A jövőhét vége felé pedig eláruljuk végre a lemez címét, illetve a tracklist-et is, hogy lehessen ízlelgetni a számcímeket, sőt ha minden jól megy, a borítót is megleshetitek majd! Addig is „szabadság elvtársak”, néhányotokkal pedig találkozunk pénteken Miskolcon, szombaton pedig Pécsett

Peace
Bálint – subidúbí