Amerikai hangzással dörren meg az Antares új klipes száma

Évek óta nem győzzük minden adandó alkalommal hangoztatni, hogy a progresszív lelkületű, de poposan fogós rockot játszó Antares az utóbbi idők egyik legizgalmasabb hazai zenekara – ehhez most épp az szolgáltat ürügyet, hogy a banda kiadott egy új számot, ami a Wolf címet viseli, és egy imidzsklip is készült hozzá, mégpedig a sötét szobában színes neoncsövek között zenélős fajtából.

A dal már a fővárosi zenekar harmadik lemezét hivatott felvezetni, ami előreláthatólag amerikai segítséggel fog elkészülni. Ennek megfelelően a Wolf felvételeit még nagyrészt Dér Dávid billentyűs készítette és keverte (a dobfelvételekben segédkezett Bacsi Dani, az énekfelvételeket meg Kolosai Fecó frontember intézte a saját otthoni stúdiójában), a maszterelést viszont már Josh Keith végezte Nashville-ben, a Prime Recording stúdióban. Ez egyébként ugyanaz a stúdió, ahol Áron András „Apey” legfrissebb szólólemeze is készült Derek Garten hangmérnökkel.

Az Antares most szombaton, május 18-án az A38 Hajón tartja az 5. születésnapi koncertjét, aminek a teljes bevételét a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlják fel. Az előzenekarok a Gorg & Benzol és a Mock Surprise.