Görög hardcore Budapesten: júliusban a Kriptában játszik a My Turn

A két legjobb hazai nyomtatott fanzine, a Miner X Core (Youth for Peace Brigade) és a Reaction közös szervezésében újabb neves külföldi, földalatti hardcore-banda veszi be a Kriptát. Egyenesen Görögországból toppan be hozzánk július 11-én egy teljes testet átmozgató bulira a My Turn, akik lassan tizenöt éve nyomják a Madball-féle tempózást.

Hazai részről a metalos hardcore budapesti nagyfiúi, az Exterminating Angel tiporja meg a színpadot, illetve a fővárosban ritkán megforduló tatabányai Felszín Alatt, akik leginkább mélyen szántó szövegekkel és a ’90-es éveket idéző fúziós magyar punkkal támadnak, erre az estére egy kifejezetten gyors és tömör szettel készülnek a srácok. Egyébiránt fun fact: a My Turn énekese adta ki az Exterminating Angel Inherited Future lemezét kazettán, úgyhogy már csak ezért is jár nekik a nagy pacsi.

Ha nem ismernéd a helyszínt, a Kripta egy DIY hely, amit önkéntesek működtetnek a Kriptaszökevények Egyesület formájában. Az eseményeik mindenki számára nyitottak, de tagsági kártya kiváltásához kötöttek. Ez egy, a helyszínen elvégezhető, pár percet igénybe vevő, ingyenes dolog, ami után az összes eseményüket látogathatod. Ha nem tudod, a klub merre található, nyugodtan írj a Reaction fanzine Facebook-oldalának, vagy bármelyik fellépő zenekarnak, vagy nekünk.