’90-es évek újratöltve – Új kislemezt adott ki az Exterminating Angel

Az old-school metalcore egyik (ha nem a legjobb) hazai képviselője, az Exterminating Angel váratlanul új kislemezzel lepett meg minket. Az Inherited Future című anyaghoz egy videoklip is készült, melyben Alakszai László (Wasted Struggle, Fleshprison, Touch) is szerepel. A dalokból továbbra is csöpög a ’90-es évek legjobb hangulata, amikor még az Integrity, az Unbroken, vagy a Catharsis szabta a stílus arculatát. A 9 Lies Recordsnál megjelenő lemez koncepciójáról a banda énekese, Hámori Benedek így nyilatkozott az Idioteq-nek:

Az Inherited Future a nemezdékeken keresztül továbbvitt démonainkra mutat rá, és arra, hogy ha meg akarjuk törni ezeket az életünkben jelen levő rossz mintákat, ahhoz meg kell ismernünk a családtörténetünket, és ki kell derítenünk, mi lehet a kapcsolat az ismétlődő kudarcaink között. A tapasztalatom abból származik, hogy terápiára jártam, ahol kaptam a témában egy könyvet, ami megvilágította a dolgokat számomra.

A zenekar ötállomásos európai turnéja október 27-én indul szlovák, német, lengyel és cseh állomásokkal, ahová az Escalate és a Gear zenekarok is velük tartanak. Dátumok alább.