A Crossfaith és a Wargasm közösen invitál megőrülésre

A covid alatti nyúlfarknyi szünet és a lemondott koncertek után újult erővel – és minimálisan változott felállással – tért vissza a japán Crossfaith. Olyannyira, hogy június 26-án érkezik a metalcore-banda ötödik lemeze AЯK címmel, ami hat évvel követi az előző Ex Machinát. Ahogy az már lenni szokott ilyenkor, pörög is a marketinggépezet, a banda már a harmadik ízelítőt teszi közzé a lemezről, ez pedig a God Speed.

A trekk különlegessége, hogy a londoni elektro-punkos Wargasm párosa, Milkie Way és Sam Matlock vendégeskedik benne. Az őket övező fülledt és mocskos hangulat a japánok szerint baromi jól áll a dalnak, aminek a mondanivalóját így foglalták össze:

Arról szól, hogy az életünk során egyszerűen a vágyaink parancsolnak nekünk. Azt a hozzállást veszi górcső alá, amit nem szabad elveszítenünk ebben a korlátozott és folyamatosan megfigyelt társadalomban.

Mutatjuk is a dalt és a hozzá készült eklektikus és pezsgő videoklipet – ami lássuk be, ettől a párosítástól szinte elengedhetetlen volt -, alatta pedig a már korábban kiadott szerzeményeket: