A Body Count a Fit for an Autopsy énekesével együtt megy át pszichóba

Négy év után új dallal jelentkezett a Body Count. A rapper-színész Ice-T által vezetett zenekarnak a Psychopath az első új száma a 2020-as Carnivore lemez óta, amiről a Bum-Rush című tétel meg is nyerte a Legjobb metal előadás díját a 2021-es Grammyn – ami, mint tudjuk, a díjazottakon kívül a kutyát se érdekli, és abszolút súlytalan elismerés.

A trekkbe beugrik még fítelni a Fit for an Autopsy énekese, Joe Badolato, illetve nem ő az egyetlen, aki a bandából tiszteletét teszi: itt van még Will Putney is, aki a produceri munkálatokat vállalta el – immáron harmadjára -, róla Ice-T úgy fogalmazott, hogy olyan, mint a metal Dr. Dre-je. A dallal kapcsolatban pedig ezt mondta a rapper:

Először a zene volt meg, ami úgy hangzik, mintha egy pszichopata fejében lennél. A dal elég káoszos, így adta magát a dolog, hogy őrültségekről szövegeljek benne.

Tömör és lényegre törő leírás egy olyan zenekar frontemberétől, ami a tömör és lényegretörő üzeneteivel vált híressé. Elvileg javában folynak az új album munkálatai, ami a Merciless címet kapta (tehát maradnak az egyszavas elnevezéseknél), és előreláthatólag még idén megjelenik.

Habár az album szinte biztosan nem jön ki addig, viszont új dalokat már ezer százalék, hogy hallhatunk majd a banda budapesti fellépésén, ami június 14-én lesz a ‘Parkban. A vendég a német kiadótárs, a Slope lesz, akik idén februárban jelentkeztek új lemezzel.

Az év végén pedig még a Fit for an Autopsy is elnéz hozzánk, ők december 14-én játszanak a Barba Negrában olyan zenekarokkal, mint a Sylosis, a Darkest Hour és a Heriot.