Slipknot DVD infók

Még több részlet derült ki a kilenc maszkos hamarosan megjelenő új DVD-jéről. A Slipknot egy ideje már dolgozik egy kétlemezes DVD-n, a rajongók legnagyobb örömére. A Voliminal: inside the nine névre keresztelt kiadvány feltehetően minden ‘Knot rajongó polcán ott fog virítani, hisz az első lemezen egy 80 perces film lesz, két fő résszel: a Vol. 3: (The Subliminal Verses) készítése és az utána következő turné legjobb pillanatai, mindtegy 28 hónapot feölelve. A hivatalos közleménsz szerint dögös csajokat is láthatunk majd (így már mindjárt vonzóbb, nem?).

A második lemezen mélyreható, semmit sem titkoló, tényfeltáró interjút láthattok mind a kilenc taggal, az elmúlt 10 év legkényesebb témáit is annyira kibeszélve, hogy a nagymamád leszokik a Story magazinról.

Ezen kívül láthatjuk az új lemez legnagyobb slágereit is élő felvételeken, úgy mint a Duality, a Vermilion, a Before I Forget vagy a The Nameless, illetve a hivatalosan ki nem adott Vermilion 2.

Hogy mindezt láthasd, már csak a Télapóig kell várni, hisz december 5-én mindenki megkaparinthatja. Ja igen, mielőtt elfelejtem: van borítónk is.