Lengyel és hazai hardcore-bandák tartanak halloweeni bulit a Kriptában

November 4-én Halloween Mosh címmel egy igen komoly kis bulit szervez a budapesti Kriptában a Reaction fanzine és a To Defy Collective straight edge booking társulat. Az estén két lengyel zenekar is fellép, a Protein és a Care is, mindkettő erősen a youth crew hangulatát viszi, úgyhogy positive mental attitude-ra és moshra lehet leginkább számítani tőlük. Hazai részről a metalos hardcore-ban erős Exterminating Angel kvázi lemezbemutató koncertje lesz aznap, játszik még a sötét hardcore hazai nehézsúlyú bajnoka, a Wasted Struggle; a Bicska romjan létrejött győri-tatabányai, thrash-hardcore vonalas Rompo és a szintén ‘bányai Felszín Alatt. A beugró 3000 forint, ha 21 év alatt vagy, akkor csak egy ezres, úgyhogy mindenképpen hozd el az öcséd diákigazolványát (vagy az öcsédet).

Ha nem ismernéd a helyszínt, a Kripta egy DIY hely, amit önkéntesek működtetnek a Kriptaszökevények Egyesület formájában. Az eseményeik mindenki számára nyitottak, de tagsági kártya kiváltásához kötöttek. Ez egy helyszínen elvégezhető, pár percet igénybe vevő, ingyenes dolog, ami után az összes eseményüket látogathatod. Ha nem tudod a klub merre található, nyugodtan írj vagy nekünk, vagy a Reaction fanzine Facebook-oldalának, vagy bármelyik fellépő zenekarnak.

A helyszínen kapható esz majd a legfrissebb Reaction és a tatabányai Miner X Core fanzine legújabb száma is, utóbbiban többek között velünk is olvashatsz egy hosszabb interjút.