Slice Slice Baby: véres főzőműsorba torkollik a Bloody Holly and the Ricketz új klipje

Új dallal és klippel jelentkezik az itthon méltatlanul alulreprezentált horrorpunk műfajban alkotó Bloody Holly and the Ricketz. A zenekar férfi énekes, női hangszeresek felállásával egyéni – stílszerűen vérvörös – színfoltnak mondható. A banda a 2021-es bemutatkozó EP-je (Slashes to Slashes, Guts to Guts) után az idén megjelenő nagylemezén dolgozik, melynek a Slice Slice Baby a negyedik klipes előzetese. A dal az angol We Are Horror Records harmadik válogatásán is helyet kap, olyan előadók mellett, mint a The B Movie Monsters, a Grave Robber vagy a The Order of the Fly.

A klipről a zenekar mesélt:

A Zs-kategóriás horrorfilmek imádata visszaköszön a klipjeinkben, mindemellett nem véletlen, hogy a „véresen komolytalan” lett a zenekarunk mottója – az állítás igaz a sötét humorral átitatott dalszövegeinkre és a klipjeinkre is. Lakatos Márk rendezővel ez már a második munkánk, tavaly a White Magic Kills klipet is ő vezényelte le. A kétnapos forgatás során összevéreztünk egy komplett konyhát, felforgattunk egy színpadot, daraboltunk ujjakat… az összes dekort és sminket teljesen DIY módon. Szerencsére mindenre akad nálunk egy felelős, Márknak csak ráncba kell szedni az ötleteinket. Mondjuk lehet, ez a legnehezebb része!

A Slice Slice Baby felvétele a Spiritside Studióban készült Czakó Dániel “Gravel” keze alatt, aki a nagylemez zenei rendezője is.

A HorrorPunk’s Not Dead Vol. 3 válogatás koncepciójába Dan Phillips, a We Are Horror Records kiadó tulajdonosa avat be:

A We Are Horror Records egy független brit lemezkiadó, amely horror ihlette zenészeket népszerűsít világszerte. Célunk, hogy újradefiniáljuk a horror műfajt a sokszínű, innovatív és autentikus előadók dicsőítésével, akik feszegetik a hangzás és a képzelet határait. Ezekhez a válogatásokhoz a bandákat magam választom ki, hogy illeszkedjenek minden kiadvány laza narratívájához. Mivel a hangsúly a horroron és a meglehetősen jó minőségben elkészített zenéken van, ezek a horrorpunk válogatások gyorsan ismertté válnak.

A dupla CD-n megjelenő válogatás megvásárolható a lesz zenekartól üzenetben, vagy május 17-én, az egyetlen tavaszi koncertjükön az Instantban, ahol a legendás Kretens és BTK ‘80 előtt játszanak.