Bödecs Andris kilépett a This Callingból, már keresik az új énekest

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy Bödecs Andris távozik a This Callingból. Az énekes a 2018 óta működő punk rock-zenekarnak az egyik alapítótagja volt, összesen két albumot készítettek együtt – az elsőről nekünk is meséltek részletesen, a második pedig alig egy hónapja jelent meg -, és mindössze két koncertet adtak (egyet tavaly, egyet most az új lemezzel). A harmadik buli nyáron a székesfehérvári Hell Vill fesztiválon jött volna, de ezt a szétválás miatt le is mondták.

A volt frontember rövid búcsúja:

Kedves emberek! Két nagylemez után úgy döntöttem, elhagyom a zenekart! Jelenleg nincs információm a zenekar jövőbeli terveiről vagy az új énekesről. A továbbiakról a This Calling oldalról kaptok majd tájékoztatást! Köszi mindenkinek az eddigieket, a zenekarnak és nektek is!

A This Calling közleménye:

Kedves Barátaink,

Mint azt már többen láthattátok, a mi Andrisunk kreatív/művészeti és hát – legyünk őszinték – személyes okokból is távozott a zenekarból. A legjobbakat kívánjuk neki a jövőbeni ügyeihez, elsősorban gratulálunk a friss The Idoru-lemezhez!

Csüggedni nem kell, új ajtók tárultak fel előttünk, el is kezdtük az új frontemberünk felkutatását! Van már jelöltünk is, de erről még korai lenne beszélni.

És akkor itt jön az izgalmas rész! Ameddig nem tudunk hivatalosan konfirmálni valakit, HA ÉS AMENNYIBEN van (tiszta) énekhangod, beszélsz angolul és nem dob le a színpad, akkor akár írhatsz is nekünk, és szívesen meghallgatunk! Szóval ez a poszt egyben egy nyílt audition is. Kezeket fel!

Mi az egyik legjobb dalukkal és a tavaly velük készült videóinterjúnkkal búcsúzunk az eredeti felállástól:

Fotó: Barcs Tamás