Nyolc év után itt egy új klipes dal az Insane-től

Már jó fél éve lehet tudni, hogy az idén 25 éves Insane valami újdonságon dolgozik, amiben mindkét korábbi énekesük, Knapp Oszkár és Molnár Bálint is érintett. Most pedig meg is érkezett egy új dal, Glorious Failures címmel. A szám klipje szintén a jubileumra reflektál, hiszen a zenekar több korábbi tagja is feltűnik benne a jelenlegi tagság mellett, ami amúgy a következő:

  • Horváth István – gitár, producer
  • Kádár László – gitár
  • Szabó Máté – dob
  • Tóth Bertalan – basszusgitár

Egyelőre nem tudni, hogy egy egyszeri szingliről van-e szó, vagy van kilátás egy lemezre is, bár igazából meglepődnénk, ha ennyiben megállna a sztori, miután ilyen szépen összegyűltek itt az arcok.

Ha valaki nem lenne képben az előzményekkel: Oszkár az 1999-es alapítástól 2007-ig, Bálint pedig onnantól 2012-ig állt az Insane élén, és bár az évek alatt már sokszor álltak együtt színpadon, de eddig sosem szerepeltek közös stúdiófelvételen. A zenekar utolsó lemeze a 2016-os Err volt, ezen Tóth Berci lépett elő frontemberré, aki a volt énekesek visszatérése óta visszaváltott a bőgős posztra.

A zenekar következő koncertje a szintén sok éves szünet után visszatérő Rockmaratonon lesz Dunaújvárosban, a fesztivál nyitónapján, július 11-én. Ezenkívül lesznek még további szülinapi bulik is, amiket később fognak bejelenteni.