Ajánló: Allies Of Pagans I.

"November 22-én, este 7 órától, a miskolci Gárdonyi Művelődési Házban igazán változatos és egyedülálló felhozatal várja a metal zene kedvelőit, remélhetőleg mindenki megtalálhatja a saját szájízének megfelelő stílust. A koncertre a belépőjegy mindössze 300 Ft, hogy senkinek se kelljen túl mélyen a zsebébe nyúlnia.

Az estet a Budapestről érkező The Mongrail Collective nyitja, első vidéki koncertjüket fogják adni. Drone doom metalt játszanak, s a pillanat-szülte, mély és sötét muzsika különleges felállásban kerül előadásra, hiszen a performansz-jellegű produkcióban közreműködik egy vendég is. "Demo 2008" anyaguk hömpölygő folyamai itt hallhatóak.
Második fellépőként a Darktempered veszi át a deszkákat. Ők hazai pályán aprítják majd a grindcore/black metalt. Idén jelentkeztek "MYA" című demóanyagukkal, ennek köszönhetően rendszeresen, országszerte fellépegetnek. A kedvező visszajelzéseket kapott, nyomasztó 'dalcsokor' letölthető a zenekar honlapjáról.
A tempóból nem fog lejjebb venni a Paediatrician sem, akik úgyszint a fővárosból hozzák a bájosnak nem nevezhető, heves goregrind zenéjüket. Többek között az ocsmány, undorító témákkal foglalkozó "Műtét" című anyaguk számai is terítékre kerülnek. Zenéért és infókért érdemes ellátogatni a www.paediatrician.5mp.eu oldalra.
Negyedik, egyben utolsó fellépőként a miskolci Pagan Megalith lép színpadra. Old school black metalban utaznak, koncertjük több szempontból is különlegesnek mondható. Most először látható új felállásában a zenekar, februártól nem léptek közönség elé, idén még nem játszottak városukban. Koncertjük a jövőre megjelenő "Ólomharangok" nagylemezük dalaiból fog állni, előzetest pedig a hivatalos honlapjukon lehet meghallgatni."

A PENDRA BOOKING BEMUTATJA:
ALLIES OF PAGANS I.
2008.11.22. – MISKOLC, GÁRDONYI

PAGAN MEGALITH
PAEDIATRICIAN
DARKTEMPERED
THE MONGRAIL COLLECTIVE

Belépő: 300 Ft
Kapunyitás: 19:00

Ott a helyem!