Ősszel jön az új Cannibal Corpse-lemez, itt van róla az első vérontás

Nem úgy tűnik, hogy bármi lassulás lenne a death metal-veterán Cannibal Corpse-nál: miután két éve kijött a 15. lemezük, az énekes meg első szólólemeze mellett boldogboldogtalannal fítel, illetve még a világot is jól körbeturnézzák (nálunk utoljára márciusban tarolták le a Barba Negrát), már célegyenesben is van a következő eresztés, ami a Chaos Horrific nevet viseli és szeptember 22-én érkezik, szokásosan a Metal Blade gondozásában.

Az új lemezzel kapcsolatban Rob Barrett gitáros úgy fogalmazott, hogy a zenekarral elérték azt a szintet, hogy a dalok mindenféle prekoncepció nélkül is saját útjukat járják, legyen szó akár a hagyományosabb tételekről, vagy a technikásabbakról is. Ha valami úgy sikerül, ahogy, az csupán annak a műve, hogy hagyták magukat vinni az árral. Ehhez még Alex Webster basszer hozzáfűzte, hogy ha egy dal nagyon technikásnak hat, az csupán annak a műve, hogy próbálták megírni a legkeményebb szerzeményt.

1. Overlords of Violence
2. Frenzied Feeding
3. Summoned for Sacrifice
4. Blood Blind
5. Vengeful Invasion
6. Chaos Horrific
7. Fracture and Refracture
8. Pitchfork Impalement
9. Pestilential Rictus
10. Drain You Empty

A bejelentéssel együtt természetesen megjött az első előzetes a Blood Blind képében, ami a szokásos durvulatot hozza, ezúttal a bandához képest szokatlanul visszafogott klippel megtámogatva (értsd: nincsenek benne leszakadó végtagok, belezés, agyvelő-trancsírozás). Szóval ezt most nyugodt szívvel benyomhatod a munkahelyeden is: