A Cannibal Corpse énekesével közös számot adott ki a Terror

Új dalt adott ki a Terror, mégpedig nem is akárkivel közösen: a Cannibal Corpse énekese, George Fisher, a.k.a. Corpsegrinder ragadott mikrofont a Can’t Help But Hate címre keresztelt másfél perces úthengerben.

A Los Angeles-i hardcore-brigád amúgy nem csak a levegőbe durrogtatnak az új dallal. Május 6-án érkezik Scott Vogelék kilencedik nagylemeze (ha nem számoljuk a tavalyi, újravett dalokból álló Trapped in a Worldöt, akkor nyolcadik), Pain Into Power címmel a Pure Noise Records gondozásában. Az anyagot a banda korábbi gitárosa, most a Nails frontembere, Todd Jones producerelte, aki egyébként az írási folyamatból is kivette a részét. Vogel ezt nyilatkozta a most kiadott dallal kapcsolatban:

Ez a szám Jordan (Posner, gitáros – a szerk.) és Todd riffjeinek fúziója, amiket a Terrorban eddig soha nem hallott sebességű dobolás kísér. A dalszöveggel bárki azonosulni tud egy olyan világban, ami napról-napra mélyebbre csúszik az őrületben, és természetesen Corpsegrinder vokálja teszi igazán különlegessé ezt az 1 perc 26 másodpercet.

A résztvevők ezenkívül sem nagyon unatkoznak mostanság: a Terror és a Hot Water Music feldolgozta egymás egy-egy dalát a Two Minutes to Late Night YouTube-csatornán, miközben Vogel vendégeskedett a Kublai Khan egyik új számában, míg Corpsegrinder két hete jött ki legelső, azonos című szólóanyagával.

1. Pain Into Power
2. Unashamed
3. Boundless Contempt
4. Outside the Lies
5. One Thousand Lies
6. Can’t Let It Go
7. Can’t Help But Hate
8. The Hardest Truth
9. On the Verge of Violence
10. Prepare for the Worst