Műteni kellett a Dying Wish énekesnőjének karját, miután egy felrobbanó zuhanykabinajtó szétszabdalta

Ha nem lenne elég, hogy manapság nem túl egyszerű egy turnézó banda tagjának lenni, ezeket a szerencsétlen zenészeket még konstans balesetek is érik: ha épp nem állnak fejre az autópályán a kisbuszukkal, vagy nem lopják el az összes cuccukat egy benzinkút parkolójában, akkor teljesen hétköznapi teendők elvégzése közben is beüthet a baj, mint például a tisztálkodás.

Emma Boster, a Dying Wish énekesnője is hasonló horrorbaleset áldozatává vált: egy hotelszoba zuhanykabinjának ajtaja egész egyszerűen rárobbant, több inat is megroncsolva a jobb karjában. Bostert ezután kórházba szállították, és habár a műtét sikeresen lement, a zenészre hosszú felépülési folyamat vár, ami nem épp a legjobbkor történt (mondjuk egy ilyen mikor tud jókor történni?), ugyanis a metalcore-banda november 3-án készül kiadni második nagylemezét, a Symptoms of Survivalt, amit októbertől meg is szeretnének turnéztatni a tengerentúlon.

Reméljük, Emma jobban lesz addigra. Szerencsére a Twitter- vagyis X-posztja alapján a humorérzéke nem szenvedett csorbát, külön felhívja a figyelmet arra, mennyire be volt állva az altatás után.