Megjelent a Reaction fanzine tizenhatodik száma

Újabb száma jelenik meg a Reaction hardcore fanzine-nek, szám szerint a tizenhatodik, melyet már be is szerezhetsz. Az új kiadvány tartalmaz egy beszámolót az idén év elején megrendezett Reaction Festről, ahol olyan zenekarok léptek fel, mint az osztrák Dice Throw és a pozsonyi Scary Sight, illetve hazai részről az xEscalatex, a Gear, a The Vernal és az Exposeur. Emellett van még a lapban négy interjú is, az egyik a már fentebb említett Dice Throw-val, továbbá a Lifelike-kal, akik megosztanak pár dalszöveget is a hamarosan megjelenő EP-jükről. Készült még egy-egy beszélgetés a Drinkin’ Beer in Bandana Records kiadóval és a mostanában óriásit menő Escalate-tel is, utóbbi csapat dalról dalra végigmegy a hamarosan megjelenő első nagylemezén.

A Reaction a nyomtatott megjelenés mellett az utóbbi időkben a koncertszervezésbe is alaposan belecsapott, és idén már egy egész komoly koncertfelhozatallal is büszkélkedhet, melynek az időpontjait alább már mutatjuk is:

  • április 27. – Budapest, Riff – Swoon (DE), Gear, Erased, Pellengér
  • május 11. – Budapest, Kripta – True X Feeling (BG), Escalate, Still Cold
  • május 30. – Budapest, Kripta – Clear X Cut (DE), Erased
  • június 4. – Budapest, Riff – Obstruktion (SWE), Exterminating Angel, Latch Drop
  • június 30. – Time X Heist (US), Escalate, Exposeur, Wheelbite

Ha szeretnél egyet az új példányból, akár már most szombaton az Aurórában a Barlang feszten beszerezheted, vagy később bármelyik fentebb említett reactionös bulin is. Ha pedig személyesen nem tudsz elmenni egyik eseményre sem, akkor írj nyugodtan a Reaction valamelyik közösségi felületére!