Egy állatvédő szervezetet támogat az Ópiumbarlang blog szülinapi fesztiválja

Ópiumbarlangos tesóink idén ünneplik a negyedik születésnapjukat, és hogyan is lehetne a legjobban megülni egy ilyen eseményt, mint egy egész estés megbolondulással? Ráadásul olyan előadókat sikerült meghívni erre a rendkívüli ünnepségre, akik egymagukban is szétszednék a házat, így közösen pedig biztos maradandó élményt nyújtanak majd mindenkinek, aki április 6-án ellátogat az Aurórába. A Barlang feszt ’24 fellépői:

Ha pedig ez a szemet gyönyörködtető névsor nem lenne elég, az Ópiumbarlang szerkesztői a buli teljes bevételét felajánlották a Hangya Közösségnek, így abban a tudatban törheted el más csontjait a pitben, hogy még egy (vagy több) állatmenhely megsegítésében is részt vettél.

A fesztivál megrendezéséről Gönczi Balázs, az Ópiumbarlang szerkesztője az alábbiakat osztotta meg velünk:

2 éve próbáltunk szerkesztőtársammal olyan koncerteket szervezni az Alföldre (Kecskemét, Szolnok), ami a mi szájízünknek is megfelelő. Közben rájöttünk, hogy miért is nincs annyi koncert errefelé. Ennek a füstbe ment tervnek az újbóli fellobbanása ez az egyestés minifesztivál. Ami papíron az Ópiumbarlang blog születésnapját hívatott ünnepelni, hogy legyen valami indok. Egyébként meg csak elhívtunk pár zenekart, akiket nagyon szeretünk, öklöt rázni. Öklöt rázni mindig jó, de ha jó ügy érdekében történik, még jobb. Így az egész bevételt a Hangya Közösségnek fogjuk felajánlani, akik pont a vidéki állatmenhelyek megsegítését tűzték ki célul. Gyertek el verekedni és keseregve bólogatni az állatokért!

A beugrót a helyszínen lehet majd fizetni, további infók a hivatalos Facebook-eseményben.