Mass Produced: öt év után itt egy új Oceano-dal

Úgy tűnik, hogy a novemberi düreres deathcore-matiné résztvevői egymás után jelentkeznek újdonságokkal, fenntartva ezzel az érdeklődésünket. Na jó, nyilván annak semmi köze ehhez, hogy a deathcore egyik legalapabb zenekara, az Adam Warren vezette Oceano öt év csend után ledobta az atomot a Mass Produced képében.

Meglepetésről nem nagyon beszélhetünk, ugyanis az újra aktívabban mozgolódni kezdett banda jó előre bejelentette már, hogy idén végre lesz új hanganyag, ez pedig most meg is érkezett. A dalt Joey Sturgis (lásd: kb. az összes létező metalcore-lemez) keverte és maszterelte, és egy Tim Burton (nem, nem az a Tim Burton) által rendezett klipet is kapott. A szám nem is tököl, nincs mostanság trendi szimfonikus és/vagy nagyzenekaros palástolás, csak ódivatú, nyers földbe döngölés. Egyelőre nincs hír folytatásról, pedig szívesen hallanánk még 8-9 ilyen szerzeményt.

Az Oceano említett koncertje a Dürer Kertben november 12-én lesz, a további fellépők a Decapitated, a Despised Icon, a Distant és a Viscera.