Kilépett a Spiritbox bőgőse, az As I Lay Dyingból jön a helyettesítés

Négy évnyi együtt zenélés után elválnak a Spiritbox és a bőgősük, Bill Crook útjai. A zenész még 2018-ban csatlakozott a kanadai metalcore/alter metal-zenekarhoz, vele készült el a nagy sikerű debütáló album, az Eternal Blue. A felek békében váltak el, és a zenekar már bele is vetette magát a következő turnéjába.

Ehhez pedig meg is találták Bill (ideiglenes) helyettesét: ő nem más, mint Josh Gilbert, akiről egy hete röppentek fel a hírek, hogy 12 év után hagyja ott az As I Lay Dying basszusgitárosi/tiszta énekért felelős posztját. Egyébként Josh és az AILD is hasonlóképp nyugtázta az eseményeket, de ott megkockáztatjuk, hogy talán más is lehet a háttérben, lévén, hogy erősen kopnak kifelé a bandából a „klasszikus” felállás tagjai.

A Spiritbox közben gőzerővel dolgozik az Eternal Blue folytatásán, amire már nyolc dal elvileg teljesen kész van, és az énekesnő, Courtney szerint merőben eltérő lesz a hangzás az első lemezhez képest. Mi kíváncsian várjuk a kortárs metal egyik legérdekesebb bandájának új fejezetét.