Kool-Aid: a cukros üdítők túladagolásáról énekel a Bring Me the Horizon

Rögtön az év első péntekén új dalt tett közzé a Bring Me the Horizon, aminek a címe Kool-Aid, utalva a nyugaton elég népszerű instant üdítőital-porra. Hazai viszonylatba átültetve ez olyan, mintha mondjuk a AWS kiadna egy Bolero por című számot, persze igazából fogalmam sincs, 2024-ben fogyaszt-e még olyat bárki, de mindegy is. Amúgy tipikus újkori BMTH-s slágermetallal állunk szemben, a szokásosnál kicsit több hörgésmorgással, sőt, még kis tekerős gitárszóló is van benne!

Ez egyébként a zenekar első dala Jordan Fish billentyűs/dalszerző/producer nélkül, aki hivatalosan Karácsony előtt került ki a zenekarból, de valószínűleg jóval korábbra nyúlik vissza a sztori. (Fish már az októberi-novemberi koncertekről is hiányzott, és az is tutibiztos, hogy ezt a számot sem 2 hét alatt dobta össze a zenekar.)

A zenekar továbbra is halogatja a régóta készülő új lemeze, a Post Human: NeX GeN megjelenését, a Loudwire szerint az anyag idén nyárra várható. Persze a nagy részét valószínűleg már úgyis hallottuk az elmúlt pár évben (1, 2, 3, 4, 5).