A Bring Me the Horizon megvált Jordan Fish billentyűstől

Ha valaki sokat lóg a közösségi oldalakon (főleg a TikTokon), az már belefuthatott pár pletykába, de ettől még nem kevésbé sokkoló a hír, hogy a Bring Me the Horizon kirakta Jordan Fisht, aki billentyűsként, dalszerzőként és producerként nagyban meghatározta a zenekar hangzását az elmúlt bő évtizedben. A szakítás okait egyik fél sem közölte, ehelyett mindenki csak a legjobbakat kívánja a másiknak, ahogy az ilyenkor lenni szokott.

Jordan 2012-ben kezdett együtt dolgozni a bandával, eredetileg csak kisegítő billentyűsként játszott a Sempiternal lemezen, de már 2013 elején előléptették állandó taggá, az azóta eltelt évek alatt pedig gyakorlatilag a zenekar második legfontosabb emberévé vált Oliver Sykes énekes mellett. A pár héttel ezelőtti távol-keleti turnén – ahonnan egy hivatalos élő klip is jött – már hiányzott a zenekarból, de akkor még nem volt szó arról, hogy véglegesen megváltak volna tőle.

A BMTH továbbra is azt ígéri, hogy „hamarosan” kiadja az új lemezét, a Post Human: NeX GeN-t, amiről több mint két éve csepegtetik az előzetes számokat. Fish pedig várhatóan a produceri és dalszerzői karrierjét fogja tovább építeni (bár az erről szóló rész a posztjából időközben törölve lett).