Underground deathcore-matiné márciusban a Riffben

Március 23-án egy igazán különleges bulit hoz a fővárosba, azon belül is a Riffbe a Distortion Bookings: négy külföldi és egy hazai zenekar áldoz majd a modern, death metalból leágazó műfajok oltárán. Hogy kikről is van szó?

A holland Reformist (képünkön), akik „heavy prog”-ként aposztrofálják a zenéjüket, és olyan hatásokat jelölnek meg, mint a Meshuggah, a Periphery és a Whitechapel. Velük tart Szlovákiából a deathcore-ban utazó Abyss Above és az elektronikus megoldásoktól sem ódzkodó Stercore, illetve a friss lemezes osztrák Castiel is, akik inkább a kimértebb súlyzást részesítik előnyben. Hazai frontról pedig a varánusz metalos Komodo ugrik be a csomagba, akik már előre megcsinálták a házijukat, és összeállítottak egy szubjektív lejátszási listát a fellépő zenekarok szerintük legbaszóbb trekkjeiről. Ez odalent, minden egyéb infó pedig a Facebookon.

Mindez egyébként remek after lehet a Cattle Decapitation után, akik előző nap, március 22-én mutatják be az új lemezüket a Barba Negrában.