Újra látlak, talán máshol – Itt az első dal az Anchorless Bodies harmadik lemezéről

Vége a várakozásnak: a három év után idén újra aktivizálódott Anchorless Bodies elkészítette a harmadik nagylemezét, ami a Lélekhozó eső címet kapta és még idén meg fog jelenni. Az már egy korábbi interjúból kiderült a Mögött blogon, hogy a srácok ezzel akarták megünnepelni a fennállásuk tizedik évfordulóját. A lemezt egyébként a No Silence stúdióban vették fel Siminél, a lenyűgöző borítóért pedig Fekete Szabolcs felelt.

A srácok pár gondolatot meg is osztottak a lemezzel kapcsolatban:

Hosszú várakozás és kemény munka után végre büszkén jelenthetjük be nektek, hogy elkészült harmadik nagylemezünk Lélekhozó eső címmel […] Kereken 10 évvel ezelőtt mi sem gondoltuk volna, hogy ekkora utat teszünk meg együtt, de itt vagyunk és mivel mindent nektek köszönhetünk, szerettük volna ezt egy igazán kvintesszenciális anyaggal meghálálni. A Lélekhozó eső minden, amiről az Anchorless Bodies szól, reméljük hogy ti is akkora örömötöket lelitek benne, mint amennyire mi imádjuk! Készüljetek!

Persze ez a cikk nem is lenne az igazi ízelítő nélkül, így a srácok be is mutatták a lemez első felvezetőjét, az Otthont, amiben Bokis Balázs, a Satelles énekese is kiüvölti a lelkét. A dal annyira masszívan telitalálat, hogy ha csak ennyi érkezett volna tőlük, már az is megért volna minden várakozással teli másodpercet. De persze szeretjük, ha minél több van a jóból. Mutatjuk is a dalt, lehet memorizálni, este már biztos fel fog csendülni az Aurórában.

A zenekar őszi koncertjei:

szeptember 22. – Budapest, Auróra (+ Chalk Hands, Fall of Messiah)
szeptember 30. – Székesfehérvár, Nyolcas Műhely (+ Hexis, Hypocrites Breed)
október 15. – Veszprém, Terem (+ nemecsek, Heartlapse, Hypocrites Breed)