Újabb dalt mutatott be közelgő lemezéről a The Devil’s Trade

Augusztus 28-án érkezik Makó Dávid egyszemélyes zenekara, a The Devil’s Trade új albuma. Az énekes-dalszerző a francia Season of Mist kiadó gondozásában adja ki a The Call of the Iron Peak című lemezét, melyről az első bemutatott dalt követően egy újabb szám is meghallgatható. A Három árva című népdalról Dávid a megjelenés kapcsán így nyilatkozott a Lángoló Gitároknak:

Minden cél nélkül próbáltam zenét hallgatni, amikor megtalált ez a dal Sebestyén Márta előadásában.  Márta egyébként számomra olyan felfoghatatlanul más magasságokat képvisel és annyira nagyra tartom, hogy eszem ágában sem volt bármi olyat csinálni, ami hasonlítani szeretne az ő megfogalmazásához vagy akárcsak az autentikus népdalénekesi előadáshoz. Egyszerűen lenyűgözött a dal és arra sarkallt, hogy hozzányúljak, és bármennyire is rémisztő volt egy általam ilyen sokra tartott előadó után átdolgozni, már nem volt visszaút. Ha valamitől megijedek, azt mindig meg kell csinálni.

A lemezbemutató turné jövő tavasszal várható, addig augusztusban a Fishing on Orfűn és a Fekete Zaj fesztiválon nézheted meg élőben a The Devil’s Trade-et.