Sziget: spórolj!

Május 10-ig tart a Sziget kedvezményes jegyakciója, mely szerint a „hazamenős” jegyet 7500, az „ottalvósat” 5000 forinttal olcsóbban vehetik meg az érdeklődők. Az „ottalvós” hetijegyek ráadásul a „nulladik” napi LGT koncertre is érvényesek, s akik még sietnek, a The Killers, a Nine Inch Nails, a Chemical Brothers, a Faithless, a Madness, Pink, Salif Keita, Rachid Taha mellett több mint kétszáz nemzetközi sztár és közel félezer hazai banda koncertjére válthatnak olcsóbb hetijegyet.

Akár 7.500 forintot is spórolhat, aki még május 10-ig él a kedvezményes hetijegy vásárlási lehetőséggel, hiszen 30 ezer forintért juthat hozzá, az ún. „ottalvós” Sziget hetijegyhez. „Hazamenős” hetijegyet az akció ideje alatt 25 ezer forintért válthatnak az érdeklődők. Az akció után már a teljes áron (37.500 Ft „ottalvós”, 30.000 Ft „hazamenős”) válthatók a hetijegyek.

Nemzetközi összehasonlításban a Sziget még mindig rendkívül jó ár érték arányt nyújt, hiszen például a spanyol Benicassim 165 Euróért, a dán Roskilde 200 Euróért és Angliában a Glastonbury 215 Euróért árulja a jegyeket, nem beszélve arról, hogy ezek mindössze 3-4 programnapos fesztiválok.

További infó: Sziget.hu