Sziget: ottalvós jegyfogyás

Augusztus 3-dikán elfogytak az „ottalvós” Sziget hetijegyek, azonban „hazamenős” hetijegyet — egy rövid technikai szünet után augusztus 5-től – a fesztivál bejáratánál és a Nyugati-téren lévő pavilonban lehet még kapni. A napijegyeket továbbra is, minden Szigetjegy-árusító helyen meg lehet vásárolni.

A Sziget népszerűségét jelzi, hogy immár harmadik éve a Sziget kezdete előtt elfogynak az „ottalvós” hetijegyek. Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda vezetője elmondta: „Huszonötezer darab „ottalvós” hetijegyet tudunk kiadni az egyhetes rendezvényre, aminek 96%-át már megvásárolták. Ezer jegyet azonban a Sziget kezdetére félreteszünk azoknak, akik olyan helyről érkeznek, ahol nincs jegyértékesítés.” Ezeket a jegyeket a rendezvény kezdetekor a Sziget bejáratánál, illetve a Nyugati-téren felállított jegypavilonban lehet majd megvásárolni.

Napijegyet továbbra is lehet vásárolni, azonban érdemes ezt előre megtenni, miután az idei program akár több teltházas napot is feltételez.

A "hazamenős" hetijegy árusítása – technikai okokból – péntek éjféltől egy időre leállt, azonban ezt a típusú jegyet augusztus 5-től, a fesztivál bejáratánál és a Nyugati-téren felállított jegypavilonban kapni lehet majd.

A szervezők tudomására jutott, hogy bizonyos csatornákon hamisított Sziget jegyek is napvilágot láttak. Miután ezekkel a jegyekkel nem lehet bejutni a Szigetre, a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a vásárlók a hivatalos jegyértékesítő helyeken szerezzék be Sziget jegyüket.