Scars on Broadway – Hallgass meg egy dalt!

A System of a Down két tagja, Daron Malakian (gitár/ének) és John Dolmayan (dob) új zenekara nyilvánosságra hozta első nótáját They Say címmel, amit ide kattintva tudtok meghallgatni.

Malakian elmondása szerint a Scars On Broadway jelenleg a legfontosabb a számára és nem sok esélyt lát egy közelgő SOAD visszatérésre. „A System jelenleg nem a zenekarom. Majd egyszer, valamikor újra foglalkozni fogok vele. De több esélyt látok arra, hogy hamarabb lesz második Scars album, mint egy újabb System.”

John Dolmayan megérti a rajongók aggodalmát a System jövőjét illetően.
„Ez a System kérdés mindig fel fog merülni. Elkerülhetetlen, hisz az emberek tényleg szeretik a bandát és látni akarják, ahogy dolgozik, albumokat készít és turnézik. Mindössze annyit szeretnék kérni a rajongóinktól, hogy legyenek egy kicsit türelmesek. Az életünk egy olyan fázisában vagyunk, amikor szükségünk van arra, hogy egy kicsit mást csináljunk, hogy aztán megújulva és felfrissülve tudjunk visszatérni a System-hez. Nem fog 15 évig tartani. Nem tudjuk, mennyi idő múlva, de ha készen állunk, visszatérünk.”