Raze To The Ground: újévi hírcsomag

A miskolci Raze to the Ground zenekarnak elkészült a harmadik EP-je Fictional Walk of Lives címmel, ami meghallgatható a www.myspace.com/razetothegroundmusic oldalon, ill. megvásárolható koncerteken 600 ft-ért, vagy meg is lehet rendelni az rttgmusic@gmail.com címen. A korong 3 dalt tartalmaz, cím szerint:

1.Split
2.In cave
3.Don’t push me away

Ezek közül a Split egy részlete meghallgatható a decemberi Rockinform magazin cd mellékletén a HangArt stúdió track-jén belül. Valamint a Nuskull válogatás cd-jén is helyet kapott a dal.

További hír meg a zenekarunk háza tájáról, hogy tavasszal turnéra indulunk a Slytract és Nasmith zenekarok társaságában, és egy 10-12 állomásos országos körúton mutatjuk be az új dalokat. Jövő év elejére lefixálódnak a koncertdátumok, és küldjük a részletes infókat a turnéról.
Bővítjük a merch tárunkat is új kitűzőkkel, új pólókkal, és az előző Addiction EP is kapható lesz koncerteken ill, rendelni is lehet majd. Különlegesség lesz, hogy a Fictional Walk of Lives EP-t kihozzuk korlátozott példányszámban, zenekari logóval ellátott pendrive-on is, ezt majd csak koncerteken lehet beszerezni, tehát megéri minél több bulin ott lenni.