Most hétvégén kinyit az új Dürer Kert

Még ezen a héten kinyit az új helyén, az újbudai Duna-parton a Dürer Kert. A hivatalos nyitóhétvége háromnapos lesz, csütörtöktől szombatig tart, a hivatalos eseményt itt lehet jelölni. A klub egyelőre csak vendéglátó egységként fog üzemelni, ahol lehet majd meccseket nézni, bográcsozni, burgerezni, ugyanakkor koncerteket még legalább a nyár végéig nem tartanak a helyen.

A stáb közleménye:

Kedves Vendégeink!

Örömmel jelentjük be, hogy pár kalandos hónap után, csütörtökön, június 17-én az új Kert megnyitja kapuit. A Vízpart utca 1. szám alatt egy új korszak kezdődik a Dürer Kert 13 éves történetében. Célunk továbbvinni eddigi szellemiségünket és küldetésünket. Egy minden energiánkat lekötő projekt zajlik most a Dürernek jövőben otthont adó épületben. A ‘21-es egy kísérleti szezon lesz, amit nagyon várunk és reméljük közös, kellemes emlékekkel tudjuk feltölteni. Szeretnénk folyamatosan tájékoztatni benneteket, hogy miként fog kinézni az új Dürer, hogy épp hol tartunk az építkezésben, és persze hogy miért lesznek az ideiglenes – bár reméljük azért otthonos – állapotok a Kertben.

A program:

  • Csütörtökön nyitás: 16:00, DJ: Deli Soma
  • Pénteken meccsvetítések LED-falon 15:00-tól; utána DJ Nafta
  • Szombaton meccsvetítések LED-falon 15:00-tól; utána DJ MΣO CULPA
  • A további napokon az EB összes meccsét vetítjük majd.

Védettségi igazolvány a Dürer Kert látogatásához jelenleg nem szükséges. A zenei programok, egyéb kulturális események várhatóan augusztustól indulnak újra. További infók az eseményben.