Mike Shinoda ausztrál zenészekkel vett fel egy live sessiont

Habár a lemezeik évfordulós kiadásaihoz előkotortak a fiókból eddig nem hallott dalokat, jelenlegi formájában nem igazán létezik már a Linkin Park a frontember, Chester Bennington 2017-es halála óta. A tagok viszont egyengetik tovább dolgaikat, ebből talán legszembetűnőbb a másik énekes, Mike Shinoda szólókarrierje, ami az utóbbi években jobban pörög, mint azelőtt bármikor.

Shinoda még október elején adott ki egy karrierösszegző kislemezt, amin korábbi LP– és Fort Minor-dalok mellett helyet kapott még két teljesen új tétel is, az egyik a Sikoly hatodik részéhez íródott In My Head, valamint az Already Over. A zenész nemrég Ausztráliában járt és rögzített is egy egyszeri live sessiont, ahol utóbbi saját szerzeményét, valamint a Linkin Park 2007-es lemezének, a Minutes to Midnightnak az egyik alapslágerét, a Bleed It Outot nyomta el ausztrál bandák zenészeivel közösen. Hogy kikről is van szó? Íme:

  • ének és ritmusgitár: Bonnie Fraser (Stand Atlantic)
  • gitár: Mitchell Black
  • ritmusgitár: Tash Wolf
  • basszus: James Karagiozis (Between You & Me)
  • dobok: Daniel Furnari (Polaris)

A videón először az Already Over csendül fel, majd 3:20-tól berobban a Bleed It Out ikonikus intrója Mike rappelésével karöltve: