Megjelent egy elveszett Linkin Park-dal 2003-ból

Mivel idén márciusban lesz 20 éves a Linkin Park második alapműve, a Meteora, így a nu metal-banda most ugyanazt csinálja, amit három éve, a Hybrid Theory huszadik születésnapja alkalmából már eljátszott egyszer: újra piacra dobja az albumot egy soklemezes, irdatlan mennyiségű bónusszal (kiadatlan dalokkal, demókkal, koncertfelvételekkel, dokumentumfilmekkel) telepakolt deluxe verzióban. A közel 100 (!) számból álló anyag április 7-én érkezik a streaming platformokra, a fizikai kiadásokat pedig itt lehet megrendelni.

Előzetesnek pedig itt van egy korábban soha nem hallott dal, ami a Lost címre hallgat. Készült hozzá egy klip is, ami a Meteora korszak több különböző videójából lett összeollózva, majd mesterséges intelligenciával feltupírozva.

Ezeket az újrakiadásokat leszámítva a banda látszólag továbbra sem heverte ki Chester Bennington énekes 2017-es öngyilkosságát, és ahogy a zenekar vezetője, Mike Shinoda nemrég leszögezte:

semmilyen turné vagy új zene vagy új album nincs kilátásban, és aki azzal hitegeti magát, hogy a Linkin Park hamarosan újra beindul, az csak saját magának okoz csalódást.

Szóval jobb híján ezentúl is az ilyen néha előkerülő régiségek lesznek a rajongótábor egyedüli vigaszai.