Másfél perces pusztulattal rúg torkon a német Ancst

Ötödik lemezét készül kihozni május 3-án a megszámlálhatatlan kiadvánnyal rendelkező német Ancst. A berlini agresszorok Culture of Brutality című förmedvénye 20 dalt tartalmaz majd alig fél órában, szóval ebből ki lehet bogarászni, hogy nem az elnyújtott üzeneteken lesz a hansúly, jóval inkább a vélt és remélt gyomrosokon – mint ahogy azt a srácoktól megszokhattuk az évek során.

A lemez első – és a megjelenésig egyetlen – ízelítője a másfél perces Armed With Despise, ami a címéhez mérten kíméletlen, megvető darab lett. Ezúttal visszább szorultak a banda blackes hatásai, és jóval inkább előtérbe helyeződtek a grindos, deathes, helyenként crustos felpörgések. A dal egyébként nemcsak az albumon kap majd helyet, de egy spliten is, amit a szintén berlini Breathe//Die zenekarral közösen adnak ki – ráadásul floppy lemezen, igen, jól olvasod, és a cikk írásakor már mindhárom verziót el is kapkodták belőle sajnos.

Jó hír azonban, hogy a banda május 15-én Budapestre érkezik a Dopaminba, hogy a hazai Vlkn és Igor zenekarok társaságában mutatgassanak be lemezeket és skalpoljanak meg minden arra járót. Jegyek és infók az eseményben.