Fish!: szálkamentes hírek

Alig egy éve az mr2 Akusztik című műsorában adtak elő a fővárosi hardpop vezérek egy különleges műsort, sajátos feldolgozásokkal, sok humorral. A csemegének számító frissített program most élőben, ráadásul ingyenesen megtekinthető a fővárosi Könyvtár Klubban, az Astorián, a koncert után Senior Hal buli.
A Blind Myself társaságában zajló klubturné köszöni, jól van és folytatódik, áprilisi és májusi dátumok a héten megújuló hivatalos oldalon és a vonatkozó közösségi szájtokon is hamarosan láthatóak, lehet rajongani a Facebook-on is, ha indokolt. A turnén már elcsíphető új számok április végén kerülnek felvételre, hivatalos megjelenés kislemez formájában a fesztiválszezon előtt.
A Magasan száll klipje az MTV nappali adásában is remekül szerepel, állítólag valami listát is vezet és bár erről nincs konkrét infó, mindenesetre jól hangzik.
Kapcsolódó heti esemény: Faith No More és Red Hot Chili Peppers tribute est lesz április 8-án a budapesti Szabad Az Á termében, Fish! tagok aktív részvételével, másnap pedig a már említett kulturált szórakozási lehetőség!

http://www.fishonline.hu/
http://www.myspace.com/fishonline
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Fish/242089575425?ref=nf

http://konyvtarklub.hu/
http://www.szabadaza.hu/drupal/index.php