Fading Face: négy év után a semmiből érkezett egy új Capsize-dal

Fading Face címmel váratlanul új dalt jelentetett meg a kaliforniai Capsize. A poszt-hardcore-banda még 2019-ben állt földbe, amikor a gitárost megvádolták szexuális visszaéléssel, és bár a zenekar útjára is bocsájtotta, illetve le is mondta az aktuális turnéját (beleértve egy budapesti koncertet is), kisvártatva az énekes ellen is több nő felszólalt hasonló apropóból. Ezután a zenekar törölte magát a szociális platformokról és lényegében megszűnt létezni.

Egészen 2022. szeptember 16-ig, amikor is egy új dal jelent meg a banda újraaktivált Facebookján, mellette egy rövidke üzenettel:

Hiányoztatok!

A dal leírásából nem sok minden derül ki azon kívül, hogy a keverést és a produceri munkákat is Matt Good (From First to Last) végezte, illetve hogy a zenekart jelenleg két tag alkotja: a már korábban célkeresztbe került énekes, Daniel Wand, illetve Andrew Tamayo dobos. Azt nem tudni, hogy a korábbi affér le lett-e rendezve a színfalak mögött, vagy egyszerűen csak voltak annyira hülyék és beleszarósak, hogy visszatérjenek, mintha mi se történt volna. A Facebookon a kommentek közt kap hideget és meleget is a banda – te mit gondolsz? Megérdemelnek egy második esélyt, vagy másszanak inkább vissza a lyukba, ahonnan előbújtak?