Cavalera Conspiracy – kérdezd a zenekart

A Cavalera Conspiracy is részt vesz a „Kérdezd az előadót” videóinterjú-sorozatban, így ha van valami kérdésed, amit szívesen feltennél a zenekarnak – Max és Igor Cavalera, valamint Joe Duplantier basszer a Gojirából, és Marc Rizzo gitáros a Soulfly-ból – akkor nincs más dolgod, mint ide kattintani, megadni a neved, lakhelyed, s természetesen a kérdésed, s ha szerencséd van, viszont hallhatod a válasszal együtt a műsorban. A beküldési határidő január 18.

A „Sanctuary” című dal meghallgatható a csapat honlapján, (http://www.cavaleraconspiracy.com/), és e dalra jelenleg klipet is forgatnak Párizsban. Az Inflikted album március 24-én (észak-Amerikában 25-én) jelenik meg a Roadrunner-nél, és egy dalban a korábbi Pantera, és jelenlegi Down basszer Rex Brown is feltűnik majd, csakúgy, mint Richie Cavalera énekes (Incite). A felvételek az Undercity stúdióban zajlottak, az egyre keresettebb producer Logan Maderrel (korábbi Machine Head és Soulfly gitáros), s a csapat a The Exorcist című klasszikus Possesed dalt is rögzítette bónusz anyagnak.

A két testvér újbóli közös zenélésére a Belo Horizonte-ból indult legendás státuszba emelkedett Sepultura utolsó, Brixton Academy-ben tartott koncertje (1996 december) óta vártak a rajongók.

A végleges tracklista:
01. Inflikted
02. Sanctuary
03. Terrorize (korábban „Holy Poison”)
04. Black Ark
05. Ultra-Violent
06. Hex
07. The Doom Of All Fires
08. Bloodbrawl
09. Nevertrust
10. Hearts Of Darkness
11. Must Kill

Alább láthatsz egy rajongók által felvett videót, ahogy Max-ék elnyomták az „Inflikted” című dalt Arizona-ban:

httpvh://www.youtube.com/v/cqwcKAVFxDM