Betegsége miatt kilép a Crystal Lake-ből Ryo Kinoshita énekes

Amennyire megállíthatatlannak tűnt az utóbbi időben a japán Crystal Lake, és már többen az új Parkway Drive-nak kiáltották ki őket (ha már Winstonék újabban eléggé „elfaterosodtak”), annyira nagy csapást kell most elszenvedniük: Ryo Kinoshita énekes, aki 2012-ben csatlakozott a bandához, és lényegében az egész brigád egyik húzónevévé is vált, elhagyni kényszerül most szeretett „családját”.

A döntés mögött egy igen szomorú tényező áll: Ryónál öt éve alkalmazkodási zavart diagnosztizáltak, ami egy szorongáshoz hasonlító pszichés betegség, és leginkább az ember viselkedésére van hatással. A zenész a lenti közleményében kifejti, hogy volt olyan, hogy egyáltalán nem tudott aludni, máskor meg napokat feküdt át, illetve előfordult, hogy fellépés előtt egyszerűen nem tudta abbahagyni a zokogást.

Ryo ennek ellenére borzasztóan hálás az elmúlt tíz évért a csapattársainak, a rajongóknak és a crew-nak is, és sosem fogja elfelejteni a közösen átélt élményeket. A zenekar egyelőre egy rövidke mondattal kommentálta az eseményeket, miszerint új időszámítás kezdődik a Crystal Lake történetében, és ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem áll módjukban abbahagyni. Ryónak pedig innen is mielőbbi gyógyulást kívánunk!