Ajánló: Rockvilla @ FixTV

Az e heti Rockvilla adás tartalma a következőképpen alakul majd: egy Queensryche koncertet népszerűsítő beszélgetést láthattok a Media Angels egyik képviselőjével, a július elsejei buli kapcsán, valamint két szerencsés nyertes jelentkezhet a jegyekért is, ha helyesen válaszol egy, az adásban feltett kérdésre.
Interjúval mutatkozik be a legutóbb a Road zenekarral turnézó Dharma, akik saját bevallásuk szerint metal/gothic/rock stílusban írják és tolmácsolják dalaikat, melyeket a Bakery stúdióban rögzítettek, Bodnár Péter (Blind Myself) hangmérnök irányításával, s az egyik szerzeményben pedig feltűnik vendégként a The Ministers egyik tagja is. Természetesen ők is hoznak majd kisorsolásra szánt cuccokat, többek között a fent említett, The First Insight EP-t.
Ahogyan mindig, most is lesz koncertajánló és friss zenei hírek, szóval nézzétek csütörtök este 22:00-tól a Fix.tv-t, illetve kattintsatok a műsor oldalára, a http://www.rockvilla.hu/-ra, ahol online is figyelemmel kísérhetitek az adást.