Új dallal és új felállással tér vissza a What On Earth

Új tagsággal újjáalakult a 2017 végén leállt budapesti What On Earth csapata. Az easycore vonalon elindult banda korábbi felállásából Simon István énekes és Mosolygó Viktor gitáros maradtak a csapatban, akik három új taggal és egy kicsit komolyabb hangvétellel viszik tovább a zenekart. Az új lineup ma itt a NuSkullon mutatja be az első dalát, amely az Altruist On Leave címet kapta. Ezt a tervek szerint még az idén egy újabb, klipes nóta követi majd.

A feloszlásról és az újjáalakulásról Mosolygó Viktor mesél:

Tavaly december végén parkolópályára tettük a zenekart, ennek oka az volt, hogy egy kicsit mindenki belefásult az egész „zenekarosdiba” és elfogyott az erő/kedv, hogy tovább toljuk együtt ezt az olykor elég nehéz szekeret. Egyvalamiben biztos voltam, én mindenképp folytatni szeretném a zenélést valamilyen formában.

Volt már egy csokorra való számötletem, így elkezdtem új zenekar létrehozásán ügyködni. Eközben már március környékén felhívott Simon István énekesünk, hogy szeretné folytatni a What On Earth-öt, ennek nagyon megörültem, mert én is ennek folytatását tudtam a leginkább elképzelni. Az új projektben már elkezdtem dolgozni Vajjer Péter „Pucu”-val így kézen fekvő volt hogy ő lesz a WOE új basszusgitárosa. Május környékén már vele és az idő közben hozzánk csatlakozó Pallagi László gitárossal finomítgattuk az új WOE-dalokat. Több dobossal próbálkoztunk több-kevesebb sikerrel, végül a nemrég hozzánk verődött ex-As Karma Brings-es Vékony Krisztiánnal lett teljes újra az alakulat.

Nemrég felvettünk 2 számot az új cuccaink közül, amikből az egyiket ma Ti is hallhatjátok. Terveink szerint a következő dalt egy videoklip formájában szeretnénk kiadni a nagyon közeli jövőben. Közben persze stúdiókészre formáljuk a többi nótát is, melyeket egy EP képében szeretnénk majd közzétenni.

Krisz érkezésével készek vagyunk újra gőzerővel dolgozni a zenekaron, és hamarosan a színpadra is visszatérünk.