Hétpróbás death metal – Beneath the Void-klippremier

Jó pár éve a hazai death metal egyik legjobban várt lemeze a Beneath the Void új albuma, az …Into Oblivion, amit persze az elmúlt években még Kill With Hate művésznév alatt vártunk, idén viszont a budapesti zenekar úgy döntött, hogy az eddigieknél komolyabb, futurisztikusabb megközelítés és témavilág mellé egy új név is dukál. Az albumról már több előzetes dal is kijött, ma pedig itt a NuSkullon debütál az anyag első videoklipje, az erősen matekos By the Seventh című számhoz. A zenekar ezt mondja róla:

Holnap, azaz június 11-én megjelenik második nagylemezünk, az …Into Oblivion. Ennek apropóján február elején a Covid-karantén legsötétebb időszakában felvettünk egy klipet a legalább ilyen sötét hangulatú By the Seventh című dalhoz. Mindezt Blazsovics Máté kapta lencsevégre, aki már az előző klipünk, a The Beast Within munkálatait is végezte.

Az új album megjelenését a zenekar június 12-én, szombaton a Vittulában ünnepli egy lemezhallgatós, kocsmapult-támasztós este keretében, esemény itt.

Később pedig lesznek koncertek is, egyelőre az alábbi dátumok biztosak:

2021. július 10. – Dunaújváros, Metal Factory fesztivál (event itt)
2021. augusztus 4-8. – Hódmezővásárhely, Lowland fesztivál
2022. április 22. – Budapest, Robot (a dán Baest vendégeként, event itt)