13 év után itt a Bridge to Solace első friss dala

bridgetosolace
Tegnap lett volna a Bridge to Solace első koncertje a 2016-os, azóta legendássá vált Jótékonysági Punkest óta, de mivel a Dürer Kert nagyterme még nincs kész, így a bulit el kellett napolni 2023-ra. Kárpótlásul a zenekar hirtelen felindulásból úgy döntött, hogy előhúzza a kollektív snapbackjéből egy friss, új dal nyers demóját. A Misery Loves Company igazi klasszik BTS-esszencia, amit hallva senki meg nem mondaná, hogy az utolsó album óta már 13 év telt el.

A zenekar az alábbiakat fűzte hozzá a dalhoz:

Tegnap lett volna a visszatérő koncertünk, amit kénytelenek voltunk márciusra halasztani. Hogy senki se maradjon a hétvégén Bridge to Solace nélkül, és mivel régen csináltunk bármilyen impulzív és meggondolatlan dolgot, fogadjátok szeretettel a Misery Loves Companyt, egy új Bridge to Solace-dalt a közelgő kislemezről.

Nyers, keveretlen, nincs rajta master se, de úgy éreztük, visszaadja azt, amin dolgozunk, és most már nem is olyan halkan jegyezzük meg, hogy élünk.

A dal szövegében Zoli azt a mentális állapotot idézi meg, amikor túlságosan hat az emberre a külvilág gyűlölete, amikor hagyjuk, hogy beszívjon a negatív érzelmek teljes halmaza, ahol bántva vagyunk és bántani akarunk, hogy elrejtsük legmélyebb félelmeink. Ahogy ez a dal megtisztít minket, remélhetőleg a hallgatónak is ajánl kiutat.

Találkozunk márciusban és ölelés!
Bridge To Solace
2022. szeptember 17.

A visszatérő koncert új dátuma 2023. március 3., további fellépők a Téveszme, a The Last Charge, a Touch és a Fleshprison, esemény itt.

Fotó: Francz Zoltán / keksz.net