Zulu – Magadat kerested

Kaptunk egy Zulu hírlevelet, íme:

Elmentünk Kanizsa mellé, Újudvarba, a Soundbox stúdióba, hogy rögzítsük 6 számos hanganyagunkat, ami a gerincét fogja képezni a várhatóan ősszel kijövő első nagylemezünknek. Bár 50 %-ban betegen érkeztünk a stúdióba (pl. Urbi még Csáknorisz viccekkel is jobban járt volna, mint azzal, hogy dobolás után lázasan fekszik egy szintitokban), bő három nap alatt felvettük a következő nótákat: Álompor, Magadat kerested, Gótikus, Feledés, Sáros emberek, Fantesztézia. Az új felállás hallhatóan jól működik: változatos hangulatú, ütős anyagot hoztunk össze (a tervezett címe egyébként Magadat kerested). A megpróbáltatásokról készülőben van egy rövid ZULU-dokumentumfilm, mely beavat bizonyos kulisszatitkokba is. Figyeljétek a honlapot, hamarosan felkerülnek a zenék!!!! (http://www.zulumusic.hu)

Addig is a myspace oldalunkon kaphattok ízelítőt a stúdiófelvételekből, és ugyanitt meghallgatható az I am slower than Jesus Christ című poén sláger is. (myspace.com/zulustoner )

Augusztus 13-án lesz a következő koncertünk, a Szigeten játszunk a Guinnes színpadon, ahol unplugged fogunk megszólalni.