Will Putney kedvezményesen masztereli a cuccod, ha segítesz a gázai övezetben élőkön

Valószínűleg csak az nem hallott eddig a nemrég kirobbant izraeli-palesztin konfliktusról, aki baromira kizárja a külvilág történéseit, és abszolút nem tájékozódik semmivel kapcsolatban a buborékján kívül. A helyzet nem egyszerű, azok pedig, akik megpróbálnak oldalt választani rendre megkapják az „antiszemita” vagy „terroristasimogató” bélyeget. Ennek ellenére Will Putney (Fit for an Autopsy, Better Lovers, End stb.) mégiscsak állást foglalt, mégpedig a gázai övezetben élők mellett.

A Grammy-díjas zenész és producer úgy kíván segíteni a palesztin terület lakosságán, hogy kedvezményesen masztereli a november 7-ig jelentkező zenekarok cuccait, amennyiben azok támogatnak egy releváns segélyszervezetet, amiket egyébként Putney fel is sorol az Insta-biójában. A matek egyszerű: egy szingli láncfelvarrásáért cserébe az adott kuncsaftnak egy 50 dolcsis felajánlást kell tennie. Végül is mindenki úgy segít, ahogy tud, amiben tehetséges. Erről most eszembe is jutott, hogy tavaly még Cicciolina ajánlott fel Putyinnak egy forró éjszakát, ha azon nyomban befejezi a „békefenntartást” Ukrajnában. A jelszó: elhivatottság.

Putney-éknak egyébként a múlt héten jelent meg a második lemezük az Enddel, ahol többek közt Counterparts-, The Acacia Strain-, és Shai Hulud-tagokkal nyomnak korántsem szívélyes muzsikát. Ehhez egy kis ízelítő itt: