Vörösre festi az eget új videójában a The Hellfreaks

Új dallal és klippel jelentkezett a budapesti The Hellfreaks zenekar. A Red Sky című dal a második előzetes a csapat január 24-én megjelenő negyedik nagylemezéről, a God on the Runról. A hozzá készült videót ismét a Nagy Viktor (Mihaszna Film, Téveszme) rendezte, akárcsak az előző, Men in Grey című darabot, amit szintén mutatunk alább.

A 2009-ben a psychobilly ösvényén elindult budapesti zenekar egy évtized alatt rengeteg változáson ment át, mind a felállást, mind a stílust tekintve. Mára már inkább a punk rock és a metal keresztezése jellemző a zenéjükre, a jelenlegi felállás tagjai pedig olyan bandákból ismerősek, mint a Leander Rising, a The Southern Oracle vagy a Muriel. A banda jól láthatóan (és hallhatóan) rengeteget fejlődött a kezdetekhez képest, és ez nagyban köszönhető a sokat próbált zenészek csatlakozásának, elég csak a gitáros, Jozzy teljesítményét megnézni, vagy lekövetni, hogy kalapál itt is az ország egyik legfoglalkoztatottabb dobosa, Budai Béla (aki már nem is számoljuk, hány zenekarban van benne).

Shakey Sue csapatát legközelebb november 22-én a Robotban egy ingyenes bulin lehet elcsípni, illetve már az is biztos, hogy a zenekar ott lesz a 2020-as Rockmaraton Fesztiválon.