Unearth DVD – részletek


Március 18-án jelenik meg az Unearth első hivatalos DVD-je Alive from the Apocalypse címmel, méghozzá kétlemezes formában! Az egyes disc egy 2007 októberi, ponoma-i teltházas koncertet tartalmaz, melyet Doug Spangenberg és csapata (Space Monkey Studios) rögzített, az utómunkálatokat pedig maga Ken Susi végezte.
A második lemezen rajta található az összes videóklip, és egy másfél órás, mindenre kiterjedő dokumentumfilm, hogy végigkövethessük a zenekar életútját a kezdetektől napjainkig. Ebben olyan zenekarok kommentárjai is segítségünkre lesznek, mint a Killswitch Engage, Slipknot, Vinnie Paul (Hellyeah, ex-Pantera, ex-Damageplan), Lamb Of God, All That Remains, As I Lay Dying, stb…

Trevor Phipps
a következőképpen kommentálta az eseményeket:
Erre a dvd-re mindannyian rendkívül büszkék vagyunk. Az élő koncertfelvétel mellett a történetünkkel is megismerkedhet mindenki. Őszinte és teljes áttekintés az 1998-as kezdetetktől napjainkig. Semmi sem maradt le az anyagról: koncert- és turnévideók az elmúlt 10 év különböző szakaszaiból, színfalak mögötti események, interjúk, valamint néhány zenész barátunk is megszólal a zenekarral kapcsolatban.

 

 

A koncertet a következő dalok alkotják:

 

Giles

This Lying World

This Glorious Nightmare

Zombie Autopilot

Endless

March Of The Mutes

Only The People

Sanctity Of Brothers

The Great Dividers

Black Hearts Now Reign

One Step Away

 

 

A kiadványhoz hozzácsapott cd pedig értelemszerűen a koncertet tartalmazza audio formátumban.

http://www.unearth.tv/
http://www.myspace.com/unearth