Of the Abyss: új klip a Lorna Shore két évvel ezelőtti EP-jéhez

Lehet szeretni vagy utálni a Lorna Shore-t (mint amúgy minden másik zenekart is), de az vitathatatlan tény, hogy a deathcore-banda a 2021-es …And I Return to Nothingness EP-jével szerzett magának mindent elsöprő népszerűséget, amit a tavalyi nagylemezükkel csak még inkább bebetonoztak.

Most, hogy a Pain Remains-éra kicsit elcsendesedni látszik, a srácok visszatekintenek arra a kiadványra, ami naggyá tette őket. Ugye ez a háromdalos „szösszenet” volt az, amin a hányatott sorsú banda élén bemutatkozott az ügyeletes rommá varrt szépfiú/színtérkedvenc, Will Ramos, aki extrém külseje mellett egészen embertelen hangok kipréselésére is kapható volt. A srácok az …And I Return’ megünneplésére most egy exkluzív, limitált újranyomással kedveskednek a vinyl gyűjtőknek, illetve egyéb mörcsök is levadászhatók a honlapjukon.

Természetesen milyen zenei oldal lennénk, ha nem számolnánk be arról is, hogy a kislemez második dala, az Of the Abyss is végre elnyerte videós alakját, amit a srácok élő fellépéseiből farigcsáltak össze. Az anyagról egyébként Adam De Micco gitáros, és kb. egyetlen ódzsí tag így fogalmazott:

Szerintem egyikünk se tudta volna előre megjósolni mit tesz ez az EP a bandával, és velünk, mint egyénekkel. Ez a három dal olyan dolgokat tett lehetővé, amikről azelőtt csak álmodozni mertünk. Rendkívül hálásak vagyunk mindazért, amit ez a kiadvány adott nekünk, és most szeretnénk megünnepelni a második születésnapját. Köszönjük, hogy hozzánk hasonlóan magadra találtál ebben a műben! Hála mindenért!

A bandát november 20-án hazánkban is el lehet majd csípni a Barba Negra kisszínpada helyett a nagyon, olyan zenekarok társaságában, mint a Rivers of Nihil, az Ingested és a Distant. Elővételes jegyek még kaphatók a bulira, érdemes lecsapni rájuk, mielőtt betelik a limitált férőhely.