Új kislemezt adott ki a Havária

A tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt a budapesti Havária debütlemeze, melynek kedvező fogadtatása annyira feltüzelte a punk/metal duót, hogy máris egy újabb anyaggal jelentkeztek. A most bemutatott háromszámos, cím nélküli kislemezről a banda az alábbiakat nyilatkozta a Lángoló Gitároknak:

A felvétel – a tavaly megjelent debütáló nagylemezhez hasonlóan – ezúttal is a gyulai No Silence stúdióban készült. A “Rontás” után nyersebb, agresszívabb hangzást kerestünk, ami közelebb áll az élő produkciónkhoz. Simon István, a hangmérnök most is fantasztikus munkát végzett, abszolút eltalálta az új számok hangulatát. Három szám került a kislemezre, ami digitálisan már most elérhető – először a Lángoló Gitárokon, majd a legtöbb zenemegosztó felületen -, fizikai formában pedig tavasszal fog megjelenni 7 colos bakeliten a Hajnalpír zenekarral közös spliten.

A zenekart élőben legközelebb február 22-én lehet megnézni Budapesten, a Kriptában, majd utána március 23-án a Dürer Kertben a norvég black metal-legenda, a Taake előzenekaraként.