Több mint két évtized után újra egy zenekarban a Cannibal Corpse két alapembere

Deicide

22 év után újra egy bandában zenél a Cannibal Corpse két egykori alapembere: Jack Owen és Chris Barnes ezúttal a Six Feet Underben egyesítik erőiket, nem sokkal a zenekar Torment című új nagylemezének megjelenése után. Jack még 2004-ben hagyta ott a kannibálokat, azután pedig jó pár évig a Deicide-ot erősítette. Az érintettek így kommentálták a történteket:

Helló, helló! Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki előrendelte, illetve megvette az új albumunkat, a Tormentet, illetve azoknak, akiknek tetszik új anyagunkat. Nagyon szépen köszönöm! Nagyra értékelem!

És most, minden további nélkül, nagy örömmel mutatom be új másodgitárosunkat, Jack Owent. Mint ahogy tudjátok, Jack és én együtt indítottuk el minden idők egyik legnagyobb death metal-bandáját. Jackkel pár hónapja beszéltem, miután elhagyta régi bandáját, hogy jó lenne egyesíteni erőinket.

Szerintem fantasztikus lesz újra együtt dolgozni vele. Volt pár elég komoly kalandunk, és akkor még finoman fogalmaztam… Gyilkos lesz 22 év után újra együtt színpadra lépni vele. – Barnes

Nagyon izgatott vagyok, hogy újra együtt dolgozhatok a metáltestvéremmel, Chris-szel, és a hatalmas Six Feet Underrel. Évekkel ezelőtt beszéltünk már róla, hogy valami eredeti cuccot kéne összedobni, remélem most már elérünk ahhoz a ponthoz. Fantasztikus lenne. Per pillanat izgatottan várom, hogy szétturnézzuk a seggünket. Hiányzik Európa, Kanada, Dél-Amerika – pokolian hiányzik a turnézás. Megtiszteltetés lesz vele és a banda többi tagjával együtt zenélni. Chrisszel együtt turnézni számomra olyan, mintha újraélnénk a fiatalságunkat. Alig várom, hogy láthassam az SFU és az old school Cannibal Corpse rajongóit a világ körül.  – Owen