Tíz évvel ezelőtti bolond önmagát idézi meg az Allegaeon

Örülhetnek az ős-Allegaeon-rajongók, ugyanis 2022 óta ismét a banda ódzsí énekese, Ezra Haynes ragadja meg a mikrofont, akit már a legutóbbi budapesti koncerten is láthattunk. Igen ám, azóta viszont mindössze két új dal jött ki a zenekartól (az egyik tavaly, a másik most), viszont most már tényleg ígérik, hogy innentől már ráfodulnak majd az új anyag promózására.

A tavalyi Inhumation szinglit követő friss Iridescent a frontember szerint az idén tízéves Elements of the Infinite lemezüket eleveníti fel, és egy klipet is kapott, amit látva nem lehet véletlen a hasonlítgatás, ugyanis az említett lemezen is akadt egy dal (1.618), ami hasonlóan elborult videóval lett megáldva, mint jelen esetben, amikor

a zenekar tagjai hot dognak, az énekes pedig hot dog-árusnak öltözve nyomja a technikás death metalt.

Természetesen a virsli = fasz humortengely mentén kapunk mindenféle altesti gaget az arcba robbanó majonéztől kezdve a kolbászkák nyalogatásán át egy teljesen random csaj érzéki szendvicsmajszolásáig. Mindenki megnyugodhat, a klip amúgy teljesen munkahelybarát, illetve minél tovább nézi az ember, annál kevésbé kényelmetlenebb és sokkal szórakoztatóbb az egész. Hiába, a fiúk már csak fiúk maradnak, nem igaz?!