Stereochrist hírek

„Rengeteg mesélnivalónk akad, ráadásul nem is nagyon tudok fontossági sorrendet állítani, úgyhogy belecsapok a közepébe:

Megszületett Jankababa!!! Õ Koli kislánya. Tündéri kisgyerek, már most okosabb nálunk, szebb is.

Új dobosunk van, Gazsi, akit a Prosecturából ismerhettek, immár zenekarunk teljes értékû tagja. Bármilyen híresztelések és találgatások is lesznek, Csabi még mindig a legjobb barátunk, csak ráunt a rokkra, és visszatért a jazzhez. Ezúton is kívánjuk, hogy teljesüljön minden álma! Köszönjük Csucsu!

Így történhet, hogy február 24-én a Kék Yukban már az új felállást láthatjátok, sok kedves zenekar társaságában. Ide eljöttök.

Majdnem mi lettünk a Trouble elõzenekara a teljes Európa turnéjukon, csak nincs annyi pénzünk, úgyhogy inkább itthon maradunk

Ellenben lesz pár külföldi koncert, de csak nyugalomban, nem visszük túlzásba. Az év elején, ez már most van, Ausztriában kezdünk, majd elõfordulhat pár koncert Szerbiában és Horvátországban. Lesz egy turnénk Finnországban, eszünk rénszarvast, aztán majd áprilisban megnézzük a Doom Shall Rise nevû Doom diznilendet, még a színpadra is felmegyünk. Ezzel újabb mérföldkövet hagyunk magunk mögött.

Utána nem tudjuk mi lesz, de majd kitalálunk jó sok hírt, mert máshogy nem látszunk, veszünk szép ruhákat, meg formára nyírjuk a szakállunkat, és akkor be is futhatunk. Bólszinak lesz raszta haja.

Ha ellátogattok a honlapunk (www.stereochrist.com) média fülecskéje alá, találhattok ott pár új koncert videót Csabi utolsó magyarországi koncertjérõl, és Jankáról is, ahogy még megszületetlenül táncol a Ride Blind címû nótánkra. Már akkor jobban táncolt mint mi.

Körülbelül ennyi. 24-én találkozunk!
Még egyet elfelejtettem majdnem! Van a BPRNR. Ide már nem tartozunk, további sok sikert nekik!”