Sick Of It All – kóstoló a tribute-ről

A készülő Sick Of It All tribute albumról, melynek címe "Our Impact Will Be Felt" a Bleeding Through és a Bane feldolgozásait hallhatjátok itt. Érdemes gyakran nézni a linket, mivel minden héten más-más feldolgozást lehet meghallgatni.
A tracklist:
1. Rise Against "Built To Last"
2. Unearth "Clobberin Time/What's Going On"
3. Hatebreed "Ratpack"
4. Madball "Give Respect"
5. Bleeding Through "The Truth"
6. Comeback Kid "Step Down"
7. Ignite "Cease Fire"
8. Bouncing Souls "Good Lookin' Out"
9. Pennywise "My Life"
10. Kill Your Idols "Friends Like You"
11. Sepultura "Scratch The Surface"
12. Himsa "Maladjusted"
13. Most Precious Blood "Alone"
14. First Blood "Just Look Around"
15. Stretch Arm Strong "Busted"
16. Walls Of Jericho "Us Vs. Them"
17. Suicide Machines "Goatless"
18. Bane "We Stand Alone"
19. No Redeeming Social Value "World Full Of Hate"
20. Napalm Death "Who Sets The Rules"

Megjelenés: május 08. Abacus Records.